Üdvözlünk! Ismerj meg minket!

Fordult már elő veled, hogy hosszú időn át dédelgettél egy álmot és azt tervezgetted, hogy egyszer majd megvalósítod?

Nekem volt egy ilyen álmom. Egy ajándékküldő szolgáltatás. Olyan, ami rugalmas, figyel minden részletre, csupa különleges dolgot kínál, és tényleg a vásárlókért van. Ami olyan, mint egy régi barát: mindig számíthatsz rá, és mindig van egy jó ötlete.

Legalább 15 éve szövögettem ezt az álmot. Amerikában ismertem meg az Ajándék-előfizetés rendszerét és nagyon megtetszett a gondolat.  Hamar meg lehetett győzni arról, hogy mennyivel jobb egy ajándék helyett havonta egyet kapniJ  De adni is jobb volt, hiszen újra meg újra én is örültem a másik örömének.

Ekkor gondoltam rá először, hogy milyen jó is lenne, ha ez lenne a munkám. Az, hogy segítek az embereknek meglepni egymást, örömet okozni a másiknak.

2009-ben vettem elő újra komolyabban a gondolatot, és mire észbe kaptam, már nyakig benne voltam a szervezésben. Felkutattam a legjobb beszállítókat, honlapot terveztettem, stratégiát írtam. Őrült időszak volt, de megérte, mert decemberben elindult a szolgáltatás, és elkezdődött az igazi munka.

Azóta minden napom erről szól.  Ajándékot csomagolok, árut szerzek be, új ötleteket keresek, sőt, sokszor még az ajándékokat is én viszem ki, hogy jobban megismerjelek benneteket.

Imádom látni a meglepetést a nem várt ajándék láttán, hallani, hogy már nagyon vártátok az újabb ajándékot. Elképesztő dolog látni az emberek arcán a munkád eredményét.

Valahogy így kezdődött, de ez még csak a kezdet. Mikor belefogtam, még nem sejtettem, hogy életem legmunkásabb, legőrültebb és egyben legizgalmasabb időszaka vár rám. Ezért is bíztatnék mindenkit az álmodozásra, sosem lehet tudni, mi sül ki belőlük.

És arra is biztatnék mindenkit, hogy forduljatok hozzám és a Hónap Ajándékához bizalommal.  Itt biztos, hogy minden azért történik, hogy segítsünk a lehető legnagyobb örömet okozni szeretteiteknek.

Örömteli ajándékozást kívánok!

Patkós Brigitta